Tjene penger på nett 2024

bilde av hvordan du tjener penger på nett

Hvordan tjene penger på nett?

Vi gir deg gode tips og råd til hvordan du kan komme i gang med å tjene ekstra penger på fritiden din eller noe som kan bli din fulltidsjobb. Start med å prøv det du tror du kan trives best med og har mest lyst til å teste ut.

Finn ut hva som er dine mål, er det å tjene 1000 kr hver dag eller hver måned? Eller kanskje ønsker du kanskje bare å lære deg noen nye ferdigheter.

Det å tjene penger på nett krever masse tid og innsats, i hvertfall i starten av ditt prosjekt. Ikke gi med deg det første, du er allerede 95% foran resten av befolkningen bare du har startet ditt prosjekt for å tjene ekstra penger på nett.

Nedenfor har vi listet opp ti måter du kan tjene penger på nett i 2023:

10 måter å tjene penger på nett i 2024

Tjene penger på nett erfaringer

Det høres kanskje i utgangspunktet enkelt ut å tjene penger på nett. Men mine erfaringer er at for at du skal kunne lykkes så kreves det mye arbeid og ikke minst arbeid over tid.

Mange tenker ofte at det å tjene penger på nett er en slags “get rich quick” greie, men for å kunne bygge opp den trafikken for å kunne tjene penger gjennom annonser, salg av produkter eller sponsede innlegg så krever det mange timers arbeid.

Ønsker du for eksempel å starte en helt ny blogg eller Youtube kanal uten å ha et publikum fra før, så vil dette ta tid å bygge opp. Jeg mener hvis du er veldig seriøs med å tjene penger på nett, så må du regne med å ikke tjene noe som helst det første året. Spar pengene du tjener og invester dem tilbake i bedriften din.

Vær konsekvent

Min erfaring er det aller viktigste for å kunne tjene penger på nett, er at du er konsekvent over tid med alt du gjør. For at du skal få en Youtube kanal eller nettside til å vokse å få mer trafikk må du laste opp videoer eller poste innlegg over lang tid, uten lange pauser. 

Dette kan selvfølgelig by på utfordringer og du vil mest sannsynlig ikke få noe særlig igjen for det de første 6 – 8 månedene.

Men hvis du holder ut og tenker langsiktig, kan dette være starten på noe stort. Fortsett jobbe litt hver dag med ditt prosjekt, så vil du mest sannsynlig ende opp der du ønsker over tid.

Så mine beste tips til de som ønske å tjene penger på nett er, finn noe liker, vær konsekvent og hold ut.  De beste ting vokser over tid. Sats på at du kommer til å få langsiktig tilfredsstillelse, ikke forvent at alt skjer i dag eller den neste uken.